1. Home
  2.  » Webdesign

web
design

Een interactieve website op maat van jouw onderneming, dat is waar Studio Alterego voor staat. Het is het uithangbord van elk bedrijf die web‑bezoekers aanzet tot conversie. Less is more, een website moet toegankelijk, efficiënt en gebruiksvriendelijk zijn zodat bezoekers op een snelle manier de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben.

Wij werken concepten uit en gaan de website uitgebreid testen. Wij kijken naar de gebruiksvriendelijkheid en structuur. Iedere webpagina wordt op maat ontworpen zodat deze gemakkelijk en snel gevonden wordt in de organische zoekresultaten van Google.

De ontworpen websites sluiten volledig aan bij jouw doelgroep. We maken gebruik van de meest geavanceerde en professionele software. Op die manier brengen we jouw website‑project tot leven.

huisstijl-documenten-opmaken-training

Naast ontwerpstudio zijn we gespecialiseerd in SEO optimalisatie en kan je rekenen op professioneel advies hoe je hoger scoort in Google. Heb je een bestaande website en heeft deze nood aan een SEO-check, dan biedt een SEO-audit dé oplossing.

“Bij Studio Alterego kan je terecht voor een volledig functioneel webdesign én webshop op maat”.

Pin It on Pinterest