1. Home
  2.  » Video marketing

Video
Marketing

Video marketing is vandaag hét communicatiemiddel om online op te vallen: FacebookInstagramTikTok, en YouTube  zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Heel wat bedrijven en influencers investeren massaal in videocontent. Video marketing is dé uitgekiende strategie om effectief te groeien en je boodschap aan een ruim publiek over te brengen.

Motion graphics, YouTube-video’s, TikTok’s en Instagram-Reels bezitten dé ultieme kracht om uiteenlopende emoties los te weken en je doelgroep op een directe en persoonlijke manier aan te spreken. Middels videocontent kan je op korte tijd een verassend en sterk verhaal vertellen, eentje die je doelgroep meesleept en overtuigt.

Studio Alterego is gespecialiseerd in video marketing. Als allround video creator studio zetten we je creatief idee om in een sterke videoboodschap. Wij werken uitsluitend met ons professioneel videobewerkingsprogramma Adobe Premiere Pro.

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Ben je een youtuber of een influencer en wil je je video’s voorzien van een professionele look and feel? Een mooie intro en outro? Ben je op zoek naar een productieassistent die jouw video’s vormgeeft, bewerkt en exporteert naar een directe uploadbare file? Wil je je editing werk uit handen geven zodat jij je kan focussen op het creeëren van video’s? Dan is Studio Alterego hét bedrijf die je zoekt.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheden om je video’s te voorzien van Engelstalige ondertitelingen. Engels is een wereldtaal. Door je video’s in het Engels te ondertitelen trek je een internationaal publiek aan die jouw video’s kunnen meevolgen, terwijl je in je moedertaal kunt blijven filmen. Een win-win situatie voor jou en voor je Engelstalige volgers.

video-editing-doorr-fabio-vinago

Pin It on Pinterest