1. Home
  2.  » Spirituele projecten

Spirituele
projecten

Op spirituele evenementen (beurzen) is het belangrijk dat je boodschap in één oogopslag duidelijk maakt waar je voor staat. Je moet je bezoeker omverblazen opdat hij/zij voor je stand kiest. Een samenkomst van tekst en beeld vormen dé rode draad.  Een spirituele banner, folder, flyer, visitekaartjes,… zegt namelijk véél over wie je bent én wat je aanbiedt. Dit is het eerste wat de passerende bezoeker van je te zien krijgt. Je boodschap strategisch toepassen, en ze vervolgens doeltreffend inzetten, zorgen ervoor dat de bezoeker voor jou kiest.

Studio Alterego is je sparringpartner bij het ontwerpen van spirituele eye-catchers die corresponderen met je doelgroep. Doorheen de jaren zijn we een rots in de branding voor uiteenlopende spirituele grafische uitingen zijnde: rollup banners, infodisplays, posters, affiches, visitekaartjes, logo’s, brochures, folders, beurswanden, tarotkaarten, orakelkaarten, enzovoort.

Ben je eerder een doener en wil je graag je eigen spirituele chat- of bellijn oprichten? Ook dat is mogelijk. Neem een kijkje op de pagina ‘Astrolijn‘ en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. 

huisstijl-documenten-opmaken-training

Pin It on Pinterest