1. Home
 2.  » SEO training

SEO
TRAINING

Webbezoekers zijn een essentieel onderdeel als je meer leads, klanten en omzet wil genereren. Met zoekmachineoptimalisatie (SEO), maak je je website vindbaar in de organische zoekresultaten van Google en Bing. Om tot een gedegen strategie te komen rust SEO op drie belangrijke pijlers:

 1. techniek
 2. zoekwoordenonderzoek
 3. content

Die drie pijlers moeten elkaar strategisch aanvullen, zodat Google de aangeboden content oppikt, indexeerten vervolgens een positie in de zoekresultaten toekent. Om dit te bekomen moet je technische fouten op je website kunnen oplossen, kunnen achterhalen welke zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt in Google en hoe je die resultaten meet en waar nodig bijstuurt.

Dit is waar de SEO-training van Studio Alterego om draait: alle ins and outs van zoekmachineoptimalisatieafstemmen op jouw website, en vooral, afstemmen op jouw doelgroep.

seo-training-studio-alterego

De inhoud van deze training

 • je leert hoe je SEO nauwgezet inzet
 • je leert de werking van Google kennen
 • je leert om de juiste zoekwoorden te vinden
 • je leert de geworven kennis toe te passen op je eigen website
 • je maakt kennis met linkbuilding
 • je leert het verschil tussen onpage en offpage kennen
 • je maakt kennis met verschillende SEO-tools waar je je resultaten kan meten en monitoren
 • je leert long- en shorttail zoekwoorden juist te gebruiken

Voor wie

De SEO-training van Studio Alterego is voor iedereen toegankelijk die in begrijpbare taal alle ins and outs van zoekmachineoptimalisatie onder de knie wil krijgen. Deze training is uiterst geschikt voor grote- en middelgrote bedrijven, communicatieprofessionals, marketeers, websitebeheerders, zaakvoerders, enzovoort.

Trainer

Deze training wordt door Fabio Vinago (zaakvoerder van Studio Alterego) op locatie gegeven. Fabio is een erkend en gecertificeerde partner van Google en genoot diverse internationale SEO-opleidingen. Hij is dé perfecte sparringpartner met oog voor de nieuwste ontwikkelingen.

Pin It on Pinterest