1. Home
  2.  » Portfolio
portfolio-fabio-vinago-6
typografie-door-fabio-vinago

B•zen – Hét mind- en lifestyle magazine van België en Nederland

b-zen-magazine-concept-website-studio-alterego
b-zen-magazine-responsive-studio-alterego

Responsive design

Studio Alterego heeft het volledige communicatieplan voor B-zen magazine gerealiseerd. We hebben de volledige identiteit van de website én webshop verzorgd. Rekening houdend met de responsive design voor smartphones en tablets. Bovendien werden diverse betaaloplossingen geïmplementeerd waaronder: Bancontact Mister Cash, Payconiq, PayPal en iDeal

 

Tweemaandelijks tijdschrift

opmaak-magazine-reclamebureau-fabio-vinago

Studio Alterego neemt de volledige Art Direction van het B-zen tijdschrift voor zijn rekening. Tweemaandelijks verzorgen we de layout én de distributie van het magazine. Maandelijks vullen we de website aan met gevarieerde webteksten.

B-zen maakt een wereld van verschil door hun diensten betaalbaar te houden voor iedere ondernemer. Zo integreerde we advertentieformules zodat de adverteerder optimaal van zijn zichtbaarheid kan genieten.

In onze marketingstrategie kozen we bewust voor vaste advertentiebanners (géén carrousel). Carrousel advertenties leiden de aandacht af en als ondernemer ben je immers nooit zeker dat je advertentie op dat moment door een bezoeker wordt waargenomen.

Het voordeel van een vaste advertentiebanner, is dat je optimaal geniet van elke B-zen webbezoeker, zonder te concurreren met andere adverteerders. Jouw advertentie krijgt een vaste én visuele plaats op de website. Met andere woorden: je zichtbaarheid wordt gegarandeerd

advertentie-studio-alterrego

Klik hier beneden op de afbeelding voor het volledig portfolio

fabio-vinago-portfolio