1. Home
  2.  » Over ons

De specialist in reclame en communicatie

Studio Alterego is een allround communicatie- en reclamebureau. Met een persoonlijke en creatieve aanpak brengen wij jouw grafisch project tot leven. Wij werken sterke ideeën én concepten uit, op maat van jouw onderneming.

Doorheen het digitaal tijdperk kunnen onze werkzaamheden perfect op afstand uitgevoerd worden. Je wordt nauw betrokken bij het creatief ontwerpproces. Wij houden van open en transparante communicatie zodat je van het begin weet waar je aan toe bent.

Liever een kennismakingsgesprek in onze studio of in jouw vertrouwde omgeving? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Vul het contactformulier in en we komen gegarandeerd tot een oplossing.

Studio Alterego kan terugvallen op jarenlange beroepservaring in uiteenlopende grafische materies (marketing, vindbaarheid in Google, het uitgeven van boeken & tijdschriften, webdesign, online- en offline communicatie, SEO (web)teksten en UI/UX design).

Iedere samenwerking verdient een individuele en onderbouwde aanpak, met het oog op het behalen van de overeengekomen doelstellingen. Studio Alterego houdt zich individueel én aandachtig bezig met elk project. De pro’s en contra’s worden nauwkeurig afgewogen en we stemmen onze werkzaamheden hier nauwgezet op af.

Bovendien kan je rekenen op zakelijke en to the point ondersteuning om de behaalde resultaten te behouden en verder te ontwikkelen. Tot slot gebeurt alles steeds in overleg met jou.

We hebben een ijzersterke reputatie uitgebouwd met grote- en middelgrote bedrijven. Dit zowel in België als Nederland.

Fabio Vinago is eigenaar én zaakvoerder van Studio Alterego. Naast zijn grafische werkzaamheden is Fabio docent grafische vormgeving bij het ‘Centrum Voor Volwassenenonderwijs‘ en artdirector bij ‘B-zen magazine‘. 

Contactformulier

3 + 7 =