1. Home
  2.  » Over ons

Over ons

Wij werken samen aan jouw toekomst

In onze hedendaagse maatschappij draait reclame om één ding: mensen willen een antwoord en een oplossing op vragen die hen aanbelangen. En die antwoorden willen ze snel en doeltreffend in zich kunnen opnemen, zonder te verdrinken in de vele reclameboodschappen waardoor ze door de bomen, het bos niet meer zien. Studio Alterego is dé specialist in het verbeteren en positioneren van jouw offline en online aanwezigheid.

Middels een persoonlijke en creatieve aanpak brengen wij jouw project tot leven. Wij werken sterke ideeën en concepten op maat uit, die de behoeften van jouw  onderneming vervullen. Om dit te bekomen zijn een plan van aanpak en een uitgekiende strategie onontbeerlijk. Wij bedenken strategieën die we vervolgens in alle online en offline kanalen kunnen inzetten.

Studio Alterego staat voor open en transparante communicatie waardoor we niet doen wat je vraagt, maar wel doen wat je jij en jouw onderneming nodig hebben. Zo weten we als geen ander wie je doelgroep is, wat je winstkansen zijn en hoe je je online en offline aanwezigheid kan versterken.

Studio Alterego kan terugvallen op jarenlange beroepservaring in uiteenlopende grafische materies (marketing, vindbaarheid in Google, het uitgeven van boeken & tijdschriftenwebdesign, online- en offline communicatie, SEO (web)teksten en UI/UX design).

Iedere samenwerking verdient een individuele en onderbouwde aanpak, met het oog op het behalen van de overeengekomen doelstellingen. De pro’s en contra’s worden nauwkeurig afgewogen en we stemmen onze werkzaamheden hier nauwgezet op af.

Bovendien kan je rekenen op zakelijke en to the point ondersteuning om de behaalde resultaten te behouden en verder te ontwikkelen. Tot slot gebeurt alles steeds in overleg met jou.

We hebben een ijzersterke reputatie uitgebouwd met grote- en middelgrote bedrijven. Dit zowel in België als Nederland.

k

Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp draait om herkenbaarheid. Op basis van jouw merkidentiteit en een doordachte vormgeving wordt jouw merk sterk gepositioneerd. Niet alleen een logo dat helder en tijdloos is, maar ook de juiste emoties bij je doelgroep oproept.

Branding

Je merknaam is één van de belangrijkste aspecten van je totale branding. Een kwaliteitsvolle merknaam, die doordacht gekozen wordt en vervolgens gekerft staat in het geheugen van de consument, levert een belangrijke bijdrage hoe jouw klant je merk beleeft.

Webdesign

Wij vertrekken vanuit een duidelijke visie en zorgen dat je website optimaal zicht- en vindbaar is. Rekeninghoudend met de gebruikerservaring, passen we een effectieve online strategie toe. Een website die in één lijn ligt met jouw merk.

Marketing

Een doeltreffende sociale media strategie en een Google Adwords campagne moeten door je doelgroep makkelijk te behappen zijn. Wij leggen concrete doelstellingen vast en bieden de perfecte marketing campagnes aan die aansluiten bij jouw onderneming.

SEO optimalisatie

Wij optimaliseren je website voor een betere online vindbaarheid via de organische zoekresultaten van Google. Met SEO-optimalisatie maak je het voor Google gemakkelijk om je website te indexeren en vinden je bezoekers hun weg naar jouw website.

Video marketing

Video content is hot. Met video marketing halen we alles uit de kast om jouw boodschap van het scherm te laten spatten. Denk aan tutorials, video editing, audio, YouTube, TikTok en Instagram-reels. Wij maken dit allemaal voor je waar!

Full service van a tot z

artwork designs

studio-alterego-fabio-vinago-popart3
studio-alterego-fabio-vinago-popart1
studio-alterego-fabio-vinago-popart2

Pin It on Pinterest