1. Home
  2.  » Offerte

Offerte
Aanvraag

Jouw project is onze zorg!

Een project, concept of een ander (grafisch)idee? Vraag hier een offerte op maat aan. 

Ik wil graag een offerte voor de volgende diensten:

13 + 14 =

Laat je begeleiden en inspireren tijdens een
kennismakingsgesprek

Het omslagontwerp

Eén van de belangrijkste elementen is het omslagontwerp. De omslag moet in één oogopslag vertellen waarover het boek of het tijdschrift handelt zonder de essentie van je doelgroep uit het oog te verliezen. Het is van essentieel belang dat de cover aansluit bij de inhoud en de boodschap die je wilt overbrengen. Je lezers moeten zich kunnen identificeren met de cover en het binnenwerk. 

Als grafisch ontwerpbureau is Studio Alterego gespecialiseerd in de opmaak van boeken en tijdschriften. Wij verzorgen de volledige lay-out, het omslagontwerp en zorgen ervoor dat het geheel volledig aansluit bij het doelpubliek en wat jij als auteur kenbaar wilt maken.

Onze werkwijze

Allereerst wordt aan de hand van het contactformulier of een telefonisch gesprek een één-op-één afspraak ingepland. Deze afspraak vindt in onze Studio plaats. Samen zullen we je project bespreken en kijken we wat Studio Alterego voor jou kan betekenen.

Voor de omslag van het boek of het tijdschrift worden er een aantal ontwerpen voorgesteld waaruit je kan kiezen. Heb je je keuze gemaakt, dan kan het gekozen ontwerp naar wens worden aangepast.

Is het ontwerp klaar, dan zijn er twee opties:

  • Studio Alterego voorziet jou een drukklare PDF volgens de specifieke aanleverspecificatie van je gekozen drukker.
  • Indien je het drukwerk wilt uitbesteden nemen wij deze taak volledig op ons. Wij werken samen met drukkers gespecialiseerd in het drukken van boeken of tijdschriften. Het drukwerk wordt achteraf op een gekozen adres geleverd. 

Laat je begeleiden en inspireren tijdens een
kennismakingsgesprek