1. Home
  2.  » Branding

Branding
strategie

Branding draait om storytelling rond jouw merk in woorden en beelden. Alles start met een idee dat de basis vormt voor een pakkend en meeslepend verhaal én een juiste marketing– en communicatiestrategie. Als je de aandacht wil trekken dan moet jouw boodschap er visueel uitspringen. Van concept tot design, brengen wij jouw merkverhaal naar the next level. Want bij Studio Alterego zijn we er rotsvast van overtuigd dat met een creatieve en doordachte strategie, elke organisatie kan groeien

Wij bedenken, ontwerpen, schrijven, ontwikkelen en lanceren straffe verhalen die blijven kleven.

Branding draait om de volgende kenmerken:

  • een opvallende naam die makkelijk te onthouden en uit te spreken is
  • een naam die past op je product of dienst
  • een tijdloze naam die jarenlang meegaat
  • een gemakkelijk te registreren naar
  • een naam die nieuwsgierigheid en interesse opwekt
  • een naam die crossmediaal snel toepasbaar is
branding-rebranding-studio-alterego

Rebranding

Het medialandschap, vormgeving, consumentengedrag, alles evolueert razendsnel, ook hoe de mensen naar jouw merk kijken. Een sterk gepositioneerd merk evolueert mee en tracht alles te doen om actueel te blijven. Zee houden hun doelgroep in de gaten, bieden nieuwe oplossingen aan en ze hebben een perfect zicht op alle omgevingsfactoren. Het is een feit dat ook de gebruikerservaring van de doelgroep mee evolueert en daar moet je als organisatie op inspelen.

Wanneer is een rebranding nodig?

Een rebranding dringt zich op wanneer de look gedateerd is en wanneer je met je merk een nieuwe richting wilt inslaan. Ook wanneer er een nieuwe CEO en de strategie en visie wijzigen, is het noodzakelijk om de huidige branding te herbekijken. Heeft het bedrijf imagoschade geleden of werkt de huidige strategie niet, dan biedt een rebranding de oplossing.

Pin It on Pinterest