1. Home
  2.  » Astrolijn

Spirituele
Astrolijn

Studio Alterego biedt dé oplossing voor iedere online consulent die een betalende bel- of chatplatform wil beheren, ook wel in de volksmond een ‘spirituele bellijn’ genoemd. Wij ontwerpen volledige en op maat gemaakte Astrolijnen die je doelpubliek op een efficiënte manier bereikt. We werken met diverse carrousel aanbieders samen die deze betalende telefoondiensten aanbieden, waarop wij deze middels een API-koppeling implementeren op de website.

De mogelijkheden voor de opzet van een spirituele bellijn zijn eindeloos. Zo kan je als startende bellijn-eigenaar diverse diensten aan je klanten aanbieden. Denk naast een telefonische dienstverlening aan chatconsultenSMS-dienstene-mailconsulten, SMS-alert, videochat, enzovoort. Bovendien is het eveneens mogelijk om enkel een chatplatform aan te bieden, de keuze ligt helemaal bij jou.

spirituele-bellijn-beginnen

Jouw sparringpartner

Studio Aterego heeft pakken ervaring verzameld wat betreft het realiseren van dergelijke projecten. Wij weten als geen ander welke aanpak werkt, en welke niet. Wij beroepen ons niet alleen op technische kennis, maar schenken aandacht aan zoekmachineoptimalisatie, logo en huisstijl, kortom: de visuele identiteit van jouw spirituele bellijn

Daarnaast adviseren wij toekomstige bellijn-eigenaars hoe ze hun onderneming optimaal kunnen inzetten om de nodige leads en naamsbekendheid te vergaren. Een spirituele bellijn opzetten is één ding, het dagelijks bestuur en onderhoud van de website een tweede.

Pin It on Pinterest